- kara lahanayı ince ince doğruyoruz.ağzı kapaklı geniş bir kaba alıyoruz üzerine tuz,üzüm sirkesi,bol limon,zeytin yağı ekleyip kabımızın kapağını kapatıp karışması için sallıyoruz ve buzdolabına alıyoruz.salatamız gunlerce dolapta kalabilir her an yemeye hazır.ayrıca yaptıgımız farklı salataların içine de ekleyebiliriz.ben dolabımdan eksık etmem.
15 Mart 2013 Cuma
Sirkeli karalahana
Sevgili Mukaddes Doğan hanıma bu güzel tarifi için çok teşekkür ediyoruz ve işte tarifi kendi yazısıyla
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
KIRMIZI LAHANAYI AYNEN YAZILDIGI GIBI HAZIRLAYIP SOFRAYA GETIRMEDEN ONCE USTUNE SARIMSAKLI YOGURT KOYUP BAHARAT VEYA INCE KIYILMIS MAYDONAZLA SUSLEYEBILIRSINIZ AFIYET OLSUN
YanıtlaSilMukerrem kızıl çok teşekkürler dediğinizde güzel fikir
YanıtlaSil