Blog Sayfaları

23 Ekim 2013 Çarşamba

Gaziantep Katmeri


MALZEMELERİ
BAKLAVALIK 6 ADET YUFKA
1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
1 SU BARDAĞI ÇEKİLMİŞ FISTIK...
200 GR KAYMAK
150 GR TEREYAĞI VEYA SADEYAĞ
YAPILIŞI
YUFKAMIZI TEZGAHA SERELİM ERİTTİĞİMİZ YAĞIMIZDAN FIRÇAYLA ALIP YUFKAMIZI YAĞLAYALIM ÜZERİNE FISTIK SERPELİM KAYMAKTAN 1 YEMEK KAŞIĞI KADAR KOYALIM ÜZERİNE ŞEKER SERPELİM BOHÇA GİBİ KATLAYALIM TEFLON TAVAYI FIRÇAYLA YAĞLAYIP KATMERİMİZİ İKİ YÜZLÜ PİŞİRELİM DİĞER KALAN YUFKALARIDA AYNI ŞEKİLDE HAZIRLAYIP PİŞİRELİM AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner