Blog Sayfaları

24 Ekim 2013 Perşembe

Karnıyarık Böreği


KARNIYARIK BÖREĞİ
MALZEMELERİ
3 ADET YUFKA
200 GR KIYMA
İÇİNE SÜRMEK İÇİN...
6 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT
1 ÇAY BARDAĞI SIVIYAĞ
1 ADET YUMURTA
ÜSTÜNE KOYMAK İÇİN
DOMATES
YEŞİL BİBER
YAPILIŞI
YUFKALARIMIZI DÖRDE BÖLELİM SIVIYAĞ YOĞURT VE YUMURTAYI BİR KAPTA ÇIRPALIM YUFKALARIMIZA SÜRELİM KALIN RULO SARALIM BIÇAKLA ÇİZİK ATALIM KAVRULMUŞ KIYMAMIZI KOYALIM DOMATES VE YEŞİL BİBERİ İNCE KESELİM ÜSTÜNE KOYALIM 180 DERECE FIRINDA PİŞİRELİM AFİYET OLSUN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner