Blog Sayfaları

7 Aralık 2013 Cumartesi

Tavuklu milföy mantı




Sevgili okyucu akşam yemeğimin yanına bu tarifimi yaptım inanın çok çok güzel oldu mutlaka sizde deneyin işte tarifim
malzemelerimiz
1 adet tavuk göksü kuşbaşı doğranmış
1 çorba kaşığı tereyağı
1 adet 2 li milföy
üzeri için
1 kase sarımsaklı yoğurt
1 çorba kaşığı sıvıyağ
nane ve pulbiber
yapılışı
tavuk etimizi haşlayalım suyunu süzelim yağımızı koyup etimizi kızartalım milföy hamurumuzu yağlı kağıt serdiğimiz tepsimize koyup 200 derecede ısıttığımız fırınımızda kızarıncaya kadar pişirelim pişen etimizi milföyümüzün üzerine koyalım sarımsaklı yoğurdumuzu üzerine dökelim yağımızı nanemizi ve pulbiberimizi kızdırıp üzerine gezdirelim yemeğimiz hazır afiyet olsun



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner