Blog Sayfaları

27 Ocak 2014 Pazartesi

Yumurta Kapama


Sevgili okuyucu bugün size çok hoş çok kolay bir tarifim var nedir neder:) siz demeden işte tarifim
malzemelerimiz
2 adet yumurta
1 çorba kaşığı dolusu tereyağı
1 tatlı kaşığı isot veya pulbiber
1 çay kaşığı nane
yeteri kadar tuz
yapılışı
yumurtalarımızı  tenceremize koyalım üzerini geçecek kadar su koyup tam pişirelim pişen yumurtalarımızın kabuklarını soyalım yumurtaların parçalanmamasına dikkat edelim her bir yumurtayı uzunlamasına ikiye bölelim tavamıza yağımızı koyalım yağımız eriyip kızgın kıvama gelince yumurtalarımızın sarısı alta gelecek şekilde koyalım 5 dakika kadar pişirelim kızarması için ateşten alalım üzerine isotu naneyi serpelim afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner