Blog Sayfaları

6 Şubat 2014 Perşembe

Pudingli Etimek tatlısı

 Sevgili okuyucu bu tarifim ben bu tatlıyı beceremem diyenler için kolay etimek tatlısı nasıl yapılır işte tarifim
malzemelerimiz
büyük boy borcam tepsinin altını dolduracak kadar etimek
ıslatmak için
2 su bardağı su
2 su bardağı toz şeker
üzeri için
2 paket beyaz puding
pudingin ölçüsüne göre süt
en üstü için
2 paket kremşanti
yapılışı
etimeklerimizi tepsimize dizelim 2 su bardağı suyumuzu ve şekerimizi kaynamaya başlayınca kısıp 10 dakika kadar kısık ateşte kaynatalım etimeklerin üzerine dökelim pudingimizi üzerindeki ölçüsüne göre pişirelim etimeklerin üzerine dökelim kaşıkla her tarafına yayalım pudingimiz soğuduktan sonra kremşatimizi ölçüsüne göre süt koyup çırpalım sıkma torbasına koyup istediğimiz gibi şekiller verelim buzdolabımızda akşamdan sabaha kadar bekletelim servis yapalım afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner