Blog Sayfaları

30 Eylül 2015 Çarşamba

Kızarmış tavuklu pilav



Sevgili okuyucu Bismillah diyoruz ve geçiyoruz inşaALLAH
malzemelerimiz
1 adet tavuk göksü kuşbaşı doğranmış
4 su bardağı su
pilav için
2 su bardağı pirinç
2 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı zeytinyağı
yapılışı
tavuk etimizi tenceremize koyalım üzerine 4 su bardağı su yeteri kadar tuz koyup et yumuşayıncaya kadar pişirelim pişen tavuk göksünü başka bir tencereye koyalım üzerine tereyağımızı ve zeytinyağımızı koyup eti güzelce kızartalım tencereden 1 tabağa alalım yıkayıp ıslattığımız pirincimizi tenceremize koyup kavuralım üzerine yeteri kadar tavuğun suyundan koyup pişirelim pişen pilavımızı servis tabağımıza alıp etrafına etleri koyalım yemeğimiz hazır afiyet olsun



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner