Blog Sayfaları

10 Kasım 2012 Cumartesi

KAYISILI MUHALLEBİ


MALZEMELERİ
400 ML YAĞLI SÜT
1BUÇUK YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA
YARIM YEMEK KAŞIĞI UN
... 2 YEMEK KAŞIĞI TOZ ŞEKER
3 ADET KAYISI
YAPILIŞI
KEK KALIPLARINA HER BİR KAYISIYI İKİYE BÖLÜP BİRER PARÇASINI KOYALIM MUHALLEBİNİN MALZEMELERİNİ BİR TENCEREDE PİŞENE KADAR KARIŞTIRARAK PİŞİRELİM KEK KALIPLARINA KOYDUĞUMUZ KAYISILARIN ÜZEİNE DÖKELİM BUZDOLABINA SOĞUMALARI İÇİN BIRAKALIM SOĞUYAN MUHALLEBİLERİMİZİ SERVİS KABINA TERS ÇEVİRİP SERVİS YAPALIM AFİYET olsun





2 yorum:

  1. Ne hoş bir görsel güzellik...
    Ellerinize sağlık...
    Sevgi ve saygılarımla...

    YanıtlaSil
  2. Emel hanım çok teşekkür ediyorum sevgi ve saygılar benden

    YanıtlaSil

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner