Sevgili üyem Mukaddes Doğam hanıma bu çok güzel tarif için teşekkür ediyorum ellerinize sağlık diyorum ve kendisinin anlatımı ve yazısını değiştirmeden tarifini veriyorum işte tarif
zeytin yağı vekırmızı toz bıberı karıştırıp tawugumuza suruyoruz.tawugumuzu bır deynege saplayıp degnegı kuma gomuyoruz.uzerıne teneke kapatıp tenekenın etrafında odunlar yakıyoruz.1 saat sonunda kızarmış tawugumuz hazır.
Ankarada Rahmetli halamın oğlu yapardı. Pikniklerde çok makbuldür bu tavuk tandırı. Ama tepsi koyardı nasıl yapardı bilemedim. tavuğun suyu o tepsiye akardı pişerken ve ekmek dilimleri de dizerdi o tepsiye tavukdan akan o lezzet tepside kalırdı. Harika olur .. Mukaddes hanımın ellerine sağlık.
YanıtlaSilSenin dediğin tarifte çok güzel oluyormuş mutlaka hep merak ederdim bunu televizyonda çok görür ve yapmak istiyordum inşaALLAH bende denerim teşekkürler
YanıtlaSilayy ağzım sulandı nasılda yenır
YanıtlaSilselma tamer bakarken hepimizin ağzı sulanıyor nasılda nar gibi kızarmış teşekkürler
YanıtlaSil