Blog Sayfaları

27 Aralık 2013 Cuma

Arpa şehriyeli etli pilav


Sevgili okuyucu bu pilavımın etini biraz farklı yaptım inanın çok güzel oluyor işte tarifim
malzemelerimiz
500 gr koyun eti veya tavuk eti
pilavı için
3 su bardağı pirinç
1 su bardağı arpa şehriye
1 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı zeytinyağı
yeteri kadar tuz
yapılışı
etimizi bütün halde düdüklü tenceremize koyalım üzerini geçecek kadar su koyup pişirelim pilavımızı etimizin suyu ile pişirelim etimizi bıçakla döner dilimi gibi keselim servis kabına koyduğumuz pilavımızın üzerine koyalım yemeğimiz hazır afiyet olsun



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner