28 Ağustos 2015 Cuma
Arnavut ciğeri
Bismillahirrahmanrahim
sevgili okuyucu bu güzel arnavut ciğerini ramazan da yapmıştım sizlerle paylaşmak bugüne nasipmiş yapmayanınız varsa mutlaka yapın çok lezzetli güzel bir kebap
malzemelerimiz
750 gr ciğer
1 su bardağı un
yeteri kadar tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı isot veya pulbiber
kızartmak için
2 su bardağı sıvıyağ
garnitür olarak
istediğimiz kadar patates ve arzuya göresoğan piyazı
yapılışı
ciğeri güzelce yıkıyalım tuzunu serpelim süzmeye bırakalım süzülen ciğerin üzerine unu döküp iyice harmanlayalım kızgın yağımıza atıp yakmadan kızartalım servis tabağımıza koyalım patates ve soğan piyazıyla süsleyelim afiyet olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder