Blog Sayfaları

8 Kasım 2012 Perşembe

ŞAKŞUKA




MALZEMELERİ
3 ADET PATLICAN
6 ADET DOMATES
5 DİŞ SARIMSAK
KIZARTMAK İÇİN
SIVIYAĞ
YAPILIŞI
PATLICANLARI UZUNLAMASINA KESİYORUZ
KIZGIN YAĞDA KIZARTIYORUZ
SERVİS KABIMIZA ALIYORUZ
DOMATESLERİN KABUKLARINI SOYUP RENDELİYORUZ
SARIMSAKLARI İNCE DOĞRUYORUZ 2 YEMEK KAŞIĞI SIVIYAĞ KOYUP PİŞİRİYORUZ PİŞEN DOMATES SOSUMUZU PATLICANLARIN ÜZERİNE DÖKÜYORUZ 
AFİYET OLSUN SEVGİLİ DAMLAYA TEŞEKÜRLER


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner