Blog Sayfaları

9 Kasım 2012 Cuma

ZEYTİNYAĞLI DOLMA

MALZEMELERİ
10 ADET PATLICAN
10 ADET KIRMIZI BİBER VEYA YEŞİL BİBER

10 ADET DOMATES

İÇ HARCI
2 ADET DOMATES
2 ADET YEŞİL BİBER
2 ADET KURU SOĞAN
2 YEMK KAŞIĞI DOMATESSALÇASSI
1 YEMEK KAŞIĞI ACI PULBİBER VEYA İSOT
1 TATLI KAŞIĞI REYHAN
1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER
YETERİ KADAR TUZ
1 ÇAY BARDAĞI NAR EKŞİSİ
2 SU BARDAĞI PİRİNÇ
YAPILIŞI
PATLICANLARIMIZI OYALIM DOMATESLERİ BIÇAKLA KAPAK AÇALIM İÇLERİNİ BOŞALTALIM BİBERLERİMİZİN KAPAKLARINI KESELİM İÇ HARCIMIZI HAZIRLAYALIM DOLMALARIN İÇİNE DOLMALARIN İÇİNE DOLDURALIM TENCEREMİZE DİZELİM ÜZERİNE BİR DOLMA KAPAĞI VEYA TABAK KOYALIM BİRAZ TUZ YARIM LİMON VE 1 SU BARDAĞI SU KOYALIM PİŞİRELİM AFİYET Olsun








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner