Blog Sayfaları

8 Ekim 2013 Salı

Kuşbaşı etli fasulye

Bismillah diyelim ve hemen tarifimize başlayalım çok güzel 1 tarif denemenizi tavsiye ediyorum
malzemelerimiz
500 gr kuşbaşı kuzu eti
500 gr taze fasulye (Ayşe kadın)
1 çorba kaşığı domates salçası
1 adet kuru soğan
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı zeytinyağı
3 adet domates
10 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı toz şeker
yeteri kadar tuz
1 su bardağı su
yapılışı
pilav tenceremize 1 adet domatesimizi bütün olarak ortasına koyalım doğranmış kuru soğanımızı koyalım sarımsaklarımızı bütün olarak üzerine koyalım üstüne etimizi   etimizi yayalım fasulyemizi bütün olarak koyalım kalan domateslerimizi doğrayıp üstüne koyalım üzerine yağımızı tuzumuzu şekerimizi ve suyumuzu koyup kaynamaya başlayınca ateşini kısıp yemeğimizi pişirelim pişen yemeğimizi servis tabağımıza ters çevirelim yemeğimiz hazır afiyet olsun not fasulyeleriniz çok taze değilse suyunu artırın


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

e-mail İle tariflerim e postanıza gelsin

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner